Nebojša Čović nije ostao imun na prozivke iz komšiluka.

Predsednik Crvene zvezde prokomentarisao je u izjavi za Sport klub izjavu predsednika Budućnosti Dragana Bokana koji je rekao da Zvezda ima najveći budžet u ABA ligi okarakterisavši ga kao istorijski.


– Radimo, pokušavamo da napravimo tim koji bi potencijalno bio konkurentan i u Evroligi, sa ograničenim sredstvima u budžetu. Ono što moram otvoreno da kažem, vidim već počinje bukanje po konferencijama za štampu u regionu. Ne znam ovoliko Zvezdin budžet, onoliki Zvezdin budžet, svi bolje znaju naš budžet od nas samih – otpočeo je Čović.

On je potom detaljnije elaborisao koliki je zapravo Zvezdin budžet.

– Sve bruto, znači prvi tim, 16 igrača, stručni štab, doktori, fizioterapeuti, ekonomi ne sme da izađe više od 4,5 miliona evra i to treba uklopiti. Jedno su cene u Americi, drugo u Kini. Ja mislim da je Barselona potrošila 100 miliona koji će doći na naplatu, ne znam koliko će dostići ako vrate Gasola. Nama je tim bitan, mi timski moramo da postavimo celu stvar, jer mi smo taj Real, Barselonu, Panatinaikos pobeđivali iako smo imali petostruko ili u odnosu na CSKA desetostruko manji budžet. Ali, to su naše mogućnosti, mi tako sklapamo tim – rekao je Čović.

Foto: KK Crvena zvezda 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nenad Milijaš je imao i transparent na finalu Mastersa u Rimu na meču Djoković-Nadal!

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on