0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

ZVANIČNO: Tomas stigao u Partizan! NEZVANIČNO: Plej ode kod Saleta Đorđevića!

Objavljeno: 09.07.19 u 13:27

Košarkaški klub Partizan je danas u centru pažnje, crno-beli su danas zvanično doveli novo pojačanje.

Jutros smo nagovestili dolazak Vilijama Mozlija i Rašona Tomasa. Vilijam Mozli još uvek nije stavio paraf na ugovor, dok je Rašon Tomas to uradio. Ovu vest potvrdio je prvo Partizan, a potom i predsednik kluba Ostoja Mijailović. Sada već bivši košarkaš Sasarija potpisao je dvogodišnji ugovor sa osvajačem Kupa ‘Radivoja Koraća’.

Tomas je i FIBA takmičenju za Dinamo Sasari postizao 15,5 poena i 6,4 uhvaćene lopte. Što se tiče igara u Palakanestru, ni tamo nije bio ništa lošiji. Rašon Tomas je u italijanskom šampionatu prosečno beležio 12,5 poena i imao je 6,6 skokova po utakmici.

Sa druge strane stižu informacije da bi Aleksej Nikolić mogao da napusti Partizan. Navodno, za Slovenca se interesuje Virtus Bolonja koju sa klupe predvodi naš selektor Aleksandar Đorđević. On je u evropskom takmičenju prosečno postizao 8,3 poena uz 2,6 asistencija za 21 minut proveden na terenu.

Zapratite najbolju sportsku instagram stranicu HotSport – saznajte sve vesti o Zvezdi i Partizanu

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter