8
AdmiralBet ABA Liga

TEODOSIĆ U ZVEZDI: Oglasio se i Čović, evo šta je imao da kaže tim povodom….

Objavljeno: 09.07.19 u 17:17

Košarkaki klub Crvena zvezda mogao bi da dobije veliko pojačanje u vidu reprezentativca Srbije Miloša Teodosića.

Tu informaciju preneli su gotovo svi mediji u Srbiji, a prvi vas je sa tom mogućnošću upoznao HotSport. Prvi čovek KK Crvena zvezda Nebojša Čović oglasio se danas i otvoreno je za Sport Klub govorio o mogućnosti da Teodosić pojača Crvenu zvezdu.

Teodosić nije sporan ni po jednom osnovu, on je zvezdaš. Ponikao je u klubu koji smo vodili, FMP-u. Vrata su mu otvorena, ali ne možemo da se takmičimo sa Makabijem, Olimpijakosom, Efesom, sa njihovim ciframa. Ja njega potpuno razumem. On sada ima i porodicu i neka iskreira onako kako mu je najbolje. Mi smo tu, Zvezda neće pobeći. On se sprema za Svetsko prvenstvo u Kini, posle tog neigranja u NBA. Zvezda mu je otvorena, mi smo tu. Ako postoji obostrano interesovanje, možemo da se dogovaramo, ovako, preko medija malo više liči na spinovanje. Da nije Teo u pitanju, posmislio bi h da neko nabija cenu igraču – rekao je Čović.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

8 Komentara

  1. imam osecaj da se uopste ne postavlja pitanje koliko kosta pojedini igrac, jer gazda covic ima para.odakle im toliki novci? Ma ljudi moji ovo su pare od reketa tajkuna, od akciza na gorivo i ko zna od cega jos, i sta je to jos zanimljivo: evroliga ne donosi ni jedan jedini dinar zarade (Spanac sve sebi uzima) ali duh vodje luta malim kalemegdanom, marakanom, pa kad ima za klintonovu 2 muluona dolara, kako nebi svojoj zvezdi dao bar malo vise. ima se moze se. (jedan narod, jedan vodja i jedan tim)

    0
    0
    Odgovori
  2. Verovatno i nema ponuda od nekih velikih timova,zato su se mutanti uzverili,a ovo sto kao traze ga to su novinarske patke.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ako vam ZAISTA dodje,onda ga verovatno nije hteo nikakav klub osim vas,i to bi verovatno bio njegov zavrsetak igracke karijere.

    0
    0
    Odgovori
  4. Da neces mozda i kazinsa haaaahaaaa….polako samo sledi gasenje svetla na malom kalemegdanu,ova sezona ce vam doci glave,jedino vucko covicu moze pomoci da do toga ne dodje,kao ovekoveceni navijac ovog drzavnog projekta koji se forsira u svim sportskim sferama sporta!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter