7
AdmiralBet ABA Liga

HOTSPORT SAZNAJE: Ni Partizan ne sedi skrštenih ruku! Centar sa NBA iskustvom iz Španije pojačava crno-bele!

Objavljeno: 06.07.19 u 14:02

Ni košarkaški klub Partizan ne sedi skrštenih ruku, tako da će bez sumnje dueli Partizana i Zvezde izazivati veliku pažnju naredne sezone.

Nakon Nemanje Gordića, crno-beli na pragu su dovođenja još jednog pojačanja. Upražnjeno mesto na poziciji centra odlaskom Džoka Lendejla popuniće košarkaš koji ima iskustvo igranja u NBA ligi i širom Evrope saznaje HotSport.

Rešenje na centarskoj poziciji Partizan je pronašao u asu Barselone Kevinu Serafanu. Dvadesetdevetogodišnji centar rodom iz Francuske Gvajane nastupao je za Šole, Vašington Vizardse, Baskoniju i Njujork Nikse.

U Evroligi je u 27 mečeva prethodne sezone prosečno provodio 14 minuta u igri, uz 8,3 poena i 3,6 skokova…

FOTO: KK Partizan

0
0

7 Komentara

  1. „Odlican je..“ za fmp-e tj. za drugu ‘poziciju’ „oSTOJINOG SHEFA LISTE“ .!!!!! Jbg. Dzok Lendejl ih je „iznenadio“ KVALITETOM, pa su ga BRZE&BOLJE „OTERALI“ da kojim slucajem ne bi ugrozio SHEFOVU KUR***U RAS**PALU !!! Sta se sve ‘radi’ da bi CrvenoKKzlo DOSTIGLO NEDOSTIZNO-KK PARTIZAN JE SAMPION EU !!!
    …ALI, OBICE „MU“ SE SVE O ..!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter