3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

ZVANIČNO: Pao još jedan potpis na Malom Kalemegdanu!

Objavljeno: 03.07.19 u 09:03

Crvena zvezda je produžila ugovor sa još jednim igračem zaslužnim za osvajanje ABA lige i plasman u Evroligu sledeće sezone.

Prvo su paraf stavili Bili Beron i Branko Lazić. Kapitenu i Amerikancu se samo nekoliko dana kasnije priključio Filip Čović. Vernost sa Crvenom zvezdom su potom produžili Boriša Simanić i Mohamed Faje. Sada je to, kako je HotSport još ranije najavio, učinio i iskusni Grk Stratos Perperoglu. To je zvanično saopštio klub.

Stratos Perperoglu je bio jedan od temelja uspeha prošlosezonskog tima Crvene zvezde u koji je uneo ogroman kvalitet i iskustvo, koje je prenosio na parket u najvažnijim trenucima sezone. Takođe, svojim ponašanjem na terenu i van njega, pokazao je da je jedan od velikana evropske košarke, i pun pogodak Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku 2018.godine – saopštila je Crvena zvezda.

U svojoj prebogatoj igračkoj karijeri Perperoglu je od 2007.godine pa do danas igrao za ekipe Panatinaikosa, Olimpijakosa, Anadolu Efes, Barselone, izraelskog Hapoela i konačno za Crvenu zvezdu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mnogo vas je pitalo ko je devojka (nije niko pitao…)… Izvolite uživajte @kinsey_sue ❤️

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Osvojio je tri titule Evrolige, četiri titule prvaka Grčke, tri nacionalna kupa Grčke, triplu krunu u Grčkoj 2009.godine, interkontinentalni kup sa Olimpijakosom, turski kup sa Anadolu Efes, španski Superkup sa Barselonom I ABA ligu, ABA superkup I prvenstvo Srbije sa Crvenom zvezdom.

0
0

3 Komentara

  1. A NIKO SE NEPITA ODAKLE
    PARE. ILI SVE SE ZNA ;
    BRACA VUCICI SIPAJU LI
    SIPAJU. PA KASNIJE :
    MESTO BEOGRAD BA VODI,
    VATERPOLO CZ NA VODI !
    CRVENO BELA VRECA BEZ
    DNA !! CISTA PLJACKA !!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter