0
Košarka

POVRATAK ‘ŠOUTAJM LEJKERSA’: Lenard se vraća u Kaliforniju, Golden Stejt više neće vlada zapadom!

Objavljeno: 02.07.19 u 14:04

Jedno od najzanimljivijih leta u poslednjih nekoliko godina je pred nama, bar što se tiče NBA transfera.

Došlo je do velikih promena, a nema sumnje da će upravo to činiti NBA ligu zanimljivijom. Glavno pitanje jeste gde karijeru nastavlja Lenard. Po dostupnim informacijama verovatniji je njegov povratak u Los Anđeles nego ostanak u Kanadi. 

Mediji u Americi navode da je Kavai Lenard na pragu ugovora sa Los Anđeles Lejkersima. Iako je na početku izgledalo verovatnije da će potpisati za Kliperse, poznatiji tim iz Holivuda kao svoj adut iskoristio je Dejvisa i Džejmsa i mogućnost da Lenardu da maksimalan ugovor.

ESPN insajder Brajan Vindhorst u podkastu na ESPN radiju istakao je da postoji ‘obostrana privlačnost između Lenarda i Lejkersa. Ipak, po njegovim rečima ništa još nije završeno.

Ne znamo gde će Kavai otići. Čini mi se da u ovom trenutku Lejkersi imaju veću šansu da ga potpišu nego Klipersi – poručio je Vindhorst.

Lejkersi su u prethodnom periodu rasčistili seleri kep i mogu da ponude maksimalan ugovor Lenardu koji bi se vratio u rodni Los Anđeles.

MVP finalne serije ovogodišnjeg plej-ofa je na ceni, a ukoliko Lejkersi uspeju da obezbede njegov potpis, biće jedni od glavnih kandidata za osvajanje titule.

NBA je u prethodnim nedeljama dosta promenila izgled i naredna sezona biće više nego interesantna. Podsetimo, Klej Tompson je produžio ugovor sa Voriorsima, a uz njega su tu i Demarkus Kazins, Drejmond Grin i Stef Kari. Zanimljivi će biti i mečevi Bruklina koji u svojim redovima ima Kajrija Irvinga i Kevina Durenta. Dok su Lejkersi imaju novog trenera Frenka Vogela i Entoni Dejvisa. Čini se da bi dolazak Lenarda uz ‘kralja’ Lebrona Džejmsa  ponovo vratio ‘šoutajm Lejkerse’ u Holivud.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter