0
Evrobasket 2022

Ženska košarkaška reprezentacija 'upisala' je drugu pobedu na Eurobasketu u Srbiji i Letoniji, a evo šta je posle trijumfa nad Ruskinjama rekla Marina Maljković.

MARINA MALJKOVIĆ: Nemoguće je da smo za četiri godine zaboravile da igramo košarku!

Objavljeno: 29.06.19 u 09:50

Ženska košarkaška reprezentacija ‘upisala’ je drugu pobedu na Eurobasketu u Srbiji i Letoniji, a evo šta je posle trijumfa nad Ruskinjama rekla Marina Maljković.

Srpkinje gaze redom. Ponovo ličimo na onu selekciju koja je bila šampion Evrope pre četiri godine i koja je pre tri godine osvojila bronzu na Olimpijskim igrama. Evo šta je posle pobede nad ‘zbornaja komandom’ rekla Marina Maljković.

– Rekla sam mojoj ekipi da je nemoguće da smo znali da igramo košarku pre pet godina, a da smo sada zaboravili. Da smo sada gori nego što smo bili pre nekoliko godina – istakla je Marina Maljković.

Jedan od faktora dobre igre bila je i činjenica da je pre meča sa Rusijom, Belorusija pobedila Belgiju.

– Pobeda Belorusije nad Belgijom je uticala na nas. Njihova dobra igra je pokazala da nisu tim za potcenjivanje, kao što sve utakmice na EP pokazuju koliko je takmičenje ove godine kvalitetno – istakla je Marina Maljković.

Srpkinje u poslednjem kolu ‘D’ grupe igraju sa Belgijom u Zrenjaninu u nedelju od 20.30.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter