0
Evrobasket 2022

Selektor ženske košarkaške reprezentacije Srbije je istakla da su njene devojke loše odigrale utakmice i činile ono što inače ne rade tokom meča.

MARINA MALJKOVIĆ: Gore od ovoga ne može

Objavljeno: 28.06.19 u 09:45

Selektor ženske košarkaške reprezentacije Srbije je istakla da su njene devojke loše odigrale utakmice i činile ono što inače ne rade tokom meča.

Maljkovićeva nije bila zadovoljna igrom, uprkos veoma vrednoj pobedi na startu Evropskog šampionata za žene protiv Belorusije 55:53.

– Prvi utisak je da od ovog ne može gore, mnogo smo loše odigrali utakmicu. Odigrali smo sve ono što inače ne radimo, mnogo smo se istrošli, videli ste svi. Pobedili smo, a to je na kraju najvažnije. Mnogo teška utakmica, na kraju smo uspeli svi da se skupimo u svim onim situacijama. Igračice na podu, ona trojka koju smo primili…

Pobeda se piše! – naglasila je Maljkovićeva posle meča.

Trijumf je donela Sonja Petrović pogotkom za dva poena na 1,9 sekunde do kraja. Maljkovićeva je rekla da je Belorusija najteži mogući rival za start šampionata.

– Nervoza, vodeće igračice su promašile brdo zicera i bacanja… Ne može, to je nervoza, kod kuće se igra. Svi smo videli kakava je ekipa Belorusije. Pobedili smo jako teško, devojke treba da uzmu motiv i pouke iz ove utakmice. Ovako apsolutno ne može da se igra. U naredne dve utakmice moramo da zabroravimo na nervozu i da krenemo da prikazujemo našu igru.

Sledeći rival je Rusija već večeras od 20:30h.

– Belgija je najčvršći tim prvenstva, Rusija takođe. Gore od ovog ne može. Pobedili smo i hajde da sve to da prenesemo na utakmicu protiv favorizovane Rusije – zaključila je Maljkovićeva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter