in , , ,

JELENA BRUKS: Protiv Ruskinja će biti teže – navijači, probudite se!

Kapiten ženske reprezentacije Srbije Jelena Bruks je izjavila da očekuje teži meč protiv Rusije, nego što je to bio slučaj sinoć protiv Belorusije (55:53).

Jelena Milovanović, udato Bruks, istakla je na današnjem treningu u razgovoru sa novinarima da su ona i saigrače svesne grešaka iz sinoćne utakmice i spremne su da to isprave već večeras protiv Ruskinja.

– Već smo sinoć razgovarali između sebe šta nije valjalo i na čemu treba poradimo danas. Igramo sa kompletno drugačijim protivnikom. Došle smo na trening i do detalja smo ispričale šta je danas cilj i šta treba uraditi da bi se ostvarila pobeda. Biće izuzetno teško, ali smo izvukli pouke iz sinoćne utakmice i nadam se da ćemo danas na startu utakmice krenuti sa ispravljanjem tih grešaka – rekla je Bruks.

Ruskinje su značajno drugačije protivnice od Beloruskinja.

– Biće jako od samog starta. Sva tri protivnika su drugačija i igraju drugačiju košarku i za svaku ekipu moramo da se pripremimo drugačije. Igrali smo već protiv Rusije u Francuskoj, ali ovo večeras je nešto drugo. Izuzetno su dominatnije u reketu od nas, ali mi imamo nešto što one ne mogu da brane. Ako to iskoristimo na najbollji mogući način, biće dobra utakmica i obećavam da će devojke da ostave srce na terenu – rekla je Bruks.

Kapiten Srbije je iznela i kritike na račun publike u zrenjaninskoj ‘Kristalnoj dvorani’.

– Bilo bi nam lakše da je hala bila puna i da su navijači bili živahniji, samo u par navrata su se javili. Nadam se da će posle te pobede veliki broj navijača iz Zrenjanina i okoline biti zainteresovan da dođe večeras na utakmicu – zaključila je Bruks.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

ZVEZDA RADI STRAŠAN POSAO: Dani potpisa na Malom Kalemegdanu, pao dogovor sa još jednim igračem!

SAŠA ILIĆ SE OPROSTIO, ALI… Poznati srpski trener ne odustaje – ‘Biću uporan dok ga ne nagovorim!’