13
Evroliga

Crvena zvezda će ipak biti jedini srpski predstavnik u Evroligi sledeće sezone, a na društvenim mrežama nije propustila priliku da se oglasi tim povodom.

NIJE PROPUSTILA PRILIKU: Zvezda se oglasila povodom odluke Evrolige o ‘vajld-kardu’ i sipala so na ranu Partizana! (FOTO)

Objavljeno: 27.06.19 u 23:55

Crvena zvezda će ipak biti jedini srpski predstavnik u Evroligi sledeće sezone, a na društvenim mrežama nije propustila priliku da se oglasi tim povodom.

Bord Evrolige danas je definitivno doneo odluku da specijalnu pozivnicu ne dodeli beogradskom Partizanu, već Zenitu iz Sankt Peterburgu.

Ta odluka naišla je na neodobravanje većeg dela košarkaške javnosti, ne samo u Srbiji, ali se u kasnim večernjim satima na društvenim mrežama oglasio jedini srpski predstavnik u ovom takmičenju, Crvena zvezda.

Klub sa Malog Kalemegdana je na svom zvaničnom Tviter nalogu napisao poruku Zenitu:

– Čestitamo, Zenit. Vidimo se u Beogradu – stoji na Tviteru crveno-belih.

Mnogi su ovaj potez ocenili kao provokaciju prema najvećem rivalu, sa kojim ne gaje prijateljske odnose, što se moglo videti i u nedavnom finalu košarkaške Superlige koju je Zvezda osvojila posle puno kontroverzi i evidentne sudijske greške u završnici četvrtog meča.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

13 Komentara

  1. Pet godina se nadate i istu priču pričate, Evroliga je za vas samo pusti san. Ali,vi živite u nadi a ona zadnja umire,samo se vi nadajte,a za to vreme Zvezda igra Evroligu.Na sreću, vaše zle misli i svo đubre što bacate nemaju uticaj na zvezdin status nego je sve suprotno vašim očekivanjima. Doći će i vaše vreme jednog epog danasamo ima tu jedan ali problem,valja iščekati.

    0
    0
    Odgovori
    • Zbog ovakvih izjava krivo mi je što Vam nismo stavili ekser u kovčeg, shvatam da neko voli svoj tim, ali da mu je slađe da vidi da rivalski tim ne igra Evro Ligu i da se time ponosi nisam video u moje vreme to nije bilo već je Evropa služila da se bodre svi timovi iz Srbije. Samo ne shvatam kako uspesi Partizana imaju sa Vama, ne može me niko ubediti da recimo u fudbalu Partizan je sam kriv što je izgubio titulu kriva je uprava Partizana da je dovela prave igrače sudije ne mogu tada da utiču na igru, tako i vi razloge ne uspeha tražite u vašem dvorištu vama je onaj ljigav Vesić koji pripada svakoj vlasti prodao grb KK Crvene Zvezde, šta je tu kriv Partizan on Vam je bio i u FK i odatle je otišao.

      0
      0
      Odgovori
  2. ..kada vam SVE, PONOVO krene po zlu i vratite se u VECNI MRAKKK, nemojte vasu decu podsecati na TO, nisu ona kriva sto se VI PAMTITE PO ZLUUUU .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. ..sto je pakao drugima VAMA je RAJ, vasa ‘Svetinja’ ooodavno je izgubila sjajjj-UGASENA JEEEE …!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  4. Zvezda je uputila čestitku svim timovima koji su izborili plasman u El posle nje. Partizan nije bitan, ovo je stvar kulture. Al kako bi vi iskompleksirani mogli da znate šta je red?

    0
    0
    Odgovori
  5. A sto je ovo provokacija Partizanu? I vi biste dobili cestitku da ste izmolili kao prosle godine. Sledece godine treba da kukate uverljivije.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter