4
AdmiralBet ABA Liga

Navijači ga pamte po dobrim igrama u crno-belom dresu, a blistao je i u prošlogodišnjem finalu ABA j.t.d. lige protiv Partizanovog najvećeg rivala, Crvene zvezde.

DOBRO POZNATI PLEJ TRAŽI NOVI KLUB: Hoće li Partizan iskoristiti priliku?

Objavljeno: 25.06.19 u 23:42

Navijači ga pamte po dobrim igrama u crno-belom dresu, a blistao je i u prošlogodišnjem finalu ABA j.t.d. lige protiv Partizanovog najvećeg rivala, Crvene zvezde.

Nemanja Gordić igra već nekoliko godina veoma zapaženu ulogu u jadranskoj ligi. Prvu titulu osvojio je sa Partizanom, potom je organizovao igru Cedevite, a poslednjih par sezona je igrao sjajno u dresu Budućnosti iz Podgorice.

Sada je na izlaznim vratima crnogorskog šampiona, pošto se tamo sprema velika reorganizacija i smanjenje budžeta. Klub su napustili trener Jasmin Repeša, kao i brojni stranci (Noris Kol, Erl i Koti Klark, Devin Vilijams…), a kako se navodi u tamošnjim medijima, pred istim scenarijom su i Nikola Ivanović i Nemanja Gordić.

Takođe, već nekoliko dana se upravo Gordić spominje kao želja Partizana. Navijači na društvenim mrežama nemaju ništa protiv takvog scenarija, pa bi vrlo lako bi moglo da se desi da Gordić predvodi napad Partizana naredne sezone.

Jedini problem bi mogla da budu primanja omalenog plejmejkera, pošto je prema nekim informacijama u Podgorici zarađivao skoro 300.000 evra po sezoni.

Međutim, o tome će se u Humskoj odlučivati tek nakon što se reši sudbina trenera Andree Trinkijerija i odredi budžet kluba u zavisnosti da li će ‘parni valjak’ igrati u Evroligi ili Evrokupu. Ta odluka biće doneta kroz dva dana, 27. juna.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

4 Komentara

  1. Pa zasto da ne u partizan?kad je Renfro mogao da igra za 500 000 godusnje,300,400 000 za Gordica je smesna cifra,ima prostora za jos jednog pleja…NISTA OD TITULE NI OVE GODINE!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter