8
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK PARTIZAN

PARTIZAN: Zbog čega se odluka o dugovanjima pojavila upravo sada kada se odlučuje o mestu u Evroligi?!

Objavljeno: 22.06.19 u 20:04

KK Partizan je izdao saopštenje za javnost povodom vesti da je BAT naložio klubu da isplati dugovanja koja ima prema Nikoli Milutinovu i Dušku Vujoševiću.

– Povodom vesti koja se juče pojavila na sajtu BAT a u vezi sa dugovanjima koje KK Partizan ima prema svom nekadašnjem igraču Nikoli Milutinovu, odnosno njegovoj tadašnjoj agenciji.

Klub ističe da je sa nekadašnjim centrom Partizana potpisan sporazum o reprogramu duga. 

– Partizan NIS sa svim bivšim igračima i trenerima, uključujući i Nikolu Milutinova ima potpisane sporazume o reprogramu dugovanja i obaveze iz tih sporazuma se ispunjavaju blagovremeno. Rata koja je dospela 15. novembra 2018. plaćena je na vreme, a klub u svom finansijkom planu ima plaćanje preostalih rata iz sporazuma postignutog u avgustu 2018. Pre dva meseca, klub je u potpunosti isplatio potraživanja koja je agencija Entersport LLC imala prema Partizanu i na taj način okončao pravni odnos sa tom agencijom – navodi se u saopštenju Partizana. 

Klub navodi da se poštuju svi sporazumi i dogovori i da nikakve improvizacije nisu dozvoljene u klubu. 

-Potpisani sporazumi sa bivšim igračima i trenerima, kao i njihovo poštovanje, predstavljaju ključnu stavku u potpunoj finansijskoj stabilizaciji kluba, stoga u tim slučajevima Partizan NIS ne dozvoljava nikakve improvizacije. Zbog čega se vest o slučaju koji je zapravo završen isplatom prema agenciji, odnosno sporazumom sa igračem koji se u potpunosti poštuje, pojavila u javnosti, KK Partizan NIS ne želi da nagađa. Indikativno je da se ona pojavila u trenucima neposredno pred odluku Evrolige o dobijanju specijalne pozivnice za učešće u najkvalitetnijem evropskom takmičenju za sezonu 2019/20 – dodaje se u saopštenju. 

Na kraju dodaju iz redova Partizana da opasnost od BAT sankcija ne postoji. 

KK Partizan NIS neće upirati prstom ni u koga, ali želi da još jednom istakne kako je klub finansijski stabilan, da svoje obaveze ispunjava na vreme i da zbog toga ne postoji nikakva opasnost da se klub nađe pod blokadom BAT zbog bilo kog dugovanja – navodi se u saopštenju kluba iz Humske ulice.

0
0

8 Komentara

  1. Kolika je to tuga kad neko moze da veruje da ce igrati evro ligu?…u psihijatriji kad neko vidi nesto sto ne postoji ima dijagnozu sizofrenije…plakacete jos dugo dugo

    0
    0
    Odgovori
  2. Jbg..i Eskobar je imao ‘vojsku’, ALI je protiv sebe imao Drzavu, za razliku od Juda Srb. … .!. XXAAXXAA .!.
    PS..a ti marLi SAMO kroz „Institucije..“ trazi ‘pravdu’, a ne preko medija..?! .!. XXAAXXAA .!. Nego, jos se nisi oglasio o TROKORAKU, bar NE JAVNO.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter