15
Košarka

Partizan je odavno u kampanji kako bi obezbedio pozivnicu za učestvovanje u Evroligi. Danas im se priključio i predsednik države!

VUČIĆ: Mnogo bih voleo da Partizan igra u Evroligi! Predsednik uputio apel Bertomeu!

Objavljeno: 20.06.19 u 23:39

Partizan je odavno u kampanji kako bi obezbedio pozivnicu za učestvovanje u Evroligi. Danas im se priključio i predsednik države!

Predsednik Srbije danas je tokom gostovanja na Pink televiziji izjavio „da se nada da će Partizan igrati Evroligu“.

– To bih mnogo voleo. Bilo bi od ogromnog značaja za naču zemlju da imamo dva tima u Evroligi, rekao je Vučić.

On je nakon toga pozvao prvog čoveka Evrolige Đordija Bartomeua i sve odlučujuće faktore, da uzmu u obzir i to da će Beograd biti najboblji mogući domaćin. Kao i samu činjenicu da će dvorana u kojoj ovi timovi igraju biti najpunija, a Srbija će ukazati veliko gostoprimstvo gostima.

0
0

15 Komentara

  1. Neki dan sam htio da napravim supu sa knedlama ali nisam znao tacan recep. Odjednom se pojavi Vucic i sve mi objasni oko recepta. Hvala predsjedniku kada nakon svojih silnih obaveza ima vremena i za nas obicne gradjane!

    0
    0
    Odgovori
    • Mutanti ti žena i deca, a finansira vas Andrejka ali će da prodje kao i Milo. I ove sezone su obojica podojili a i sledeće će.

      0
      0
      Odgovori
  2. Obicna maska,znamo mi dobro sta bi on voleo,dalo se i videti na poslednjem okrsaju sa mutantima iz predgradja,kako su sudije zazmurile poslednji napad,i sve ce biti jasno,ko se forsira i kapom i sakom!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • I onda kao ne gura kako ste uzeli titulu sad zahvaljujući boljoj igri sposobnošću pudlice, ne lupaj gluposti ovaj samo koće šatro da bude predsednik svih građana. Od ove vlasti samo korist ima zvezda i niko drugi.

      0
      0
      Odgovori
      • Sin mu je u vašoj upravi, predsednik vam je njegov čovek, ceo KSS je crno-beli što si mogao da vidiš po suđenju u finalu. Umesto 3 meča po 15-ak razlike, svaka je bila na loptu-dve… Još da su sudili korake u zadnjem napadu pa taman petu i da ne igramo! I On Čovića ne može da gleda očima što i sami znate, nadate se da će kao i dosad politika da vas učini pobednicima!

        0
        0
        Odgovori
      • Sve he tacno. VUCIC kupuje
        glasove,a koliko voli
        PARTIZAN ,TOLIKO da ostane na vlast.Vodja sa
        severa. Koga on FOLIRA !!!!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter