3
AdmiralBet ABA Liga

POTRES NA JADRANU: Legendarni hrvatski as preuzima Budućnost?!

Objavljeno: 19.06.19 u 23:10

Budućnost sprema velike promene za narednu sezonu, a posebno važna biće na klupi.

Jasmin Repeša nije uspeo da izvuče maksimum iz sezone za nama na čelu podgoričkog tima, jeste vraćena titula u Crnoj Gori, ali je izgubljena ona najvažnija, u ABA j.t.d. ligi, gde je Crvena zvezda odnela primat.

Zbog toga Budućnost kreće ispočetka, otišlo je mnogo igrača iz dosadašnjeg rostera, a novi će najverovatnije stvarati Aleksandar Aco Petrović, prenosi ‘Zona pres’.

Kako se navodi, uprava kluba na čelu sa Draganom Bokanom je daleko odmakla u pregovorima sa čuvenim hrvatskim trenerom i dogovor je veoma blizu.

Petrović je trenutno selektor Brazila i vodiće ovu južnoameričku selekciju na Mundobasketu u Kini, ali to nije problem za Budućnost koja je spremna da se dogovori sa njim.

Hrvatski stručnjak je do sada u svojoj trenerskoj karijeri vodio Cibonu, Sevilju, Ljeidu, Zadar, Cedevitu, Lijetuvos Ritas, a bio je i selektor Hrvatske i BiH.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

3 Komentara

  1. OVAJ BOKAN JE VELIKI
    NEZNALICA. ACA VODIO OVE
    ONE. A DTO JE OSVOJIO.
    NISTA. BOKAN KOCKA JOS
    JEDNU SEZONU. NE ZNAS KO JE GORI : ACA TRICA ILI
    REPESA. GUBITNICI. E MOJ
    BOKANE, KO LI TI JE SAVETNIK.

    0
    0
    Odgovori
  2. Čovek poznat kao stariji brat Dražena Petrovića. Igračka karijera-odlična, trenerska- pa, moglo bi se reći da bi bio dobar u Radniku iz Surdulice…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter