6
Košarka

Junak jedine pobede Partizana u finalnoj seriji plej-ofa košarkaške Superlige vrlo emotivno se oglasio putem svog Instagram naloga.

KRENULO OSIPANJE: Ljubimac navijača se oprostio od Partizana? (FOTO)

Objavljeno: 18.06.19 u 10:25

Junak jedine pobede Partizana u finalnoj seriji plej-ofa košarkaške Superlige vrlo emotivno se oglasio putem svog Instagram naloga.

Rade Zagorac nije imao sjajnu sezonu u Partizanu, pogotovo ne onakvu kakvoj su se nadali navijači po njegovom dolasku. Zablistao je tri sekunde pre kraja druge utakmice finala protiv Crvene zvezde i to je bilo sve.

Posle četvrtog meča i još jednog tesnog i bolnog poraza na koji jesu uticali arbitri, Zagorac je objavio emotivnu poruku na svom Instagram profilu.

Iz nje bi se vrlo lako moglo zaključiti da se Zagorac oprašta od crno-belog dresa.

– Ne želim da kažem hvala jer sam vaspitavan tako da se to u porodici nikada ne govori. Obostrano poštovanje i briga, to je ono što sam od vas dobio i nadam se uzvratio na neki način. Bili ste svedoci mog rasta, mog pada pa opet. Nije se završilo onako kako sam zamislio kada sam došao, ali pametan čovek je pričao o različitosti tajminga kada rezultat ubira plodove rada. Nikada neću zaboraviti ljubav koju ste me dali. Bolja vremena su pred nama, a sunce koje svih ovih godina dozivamo, hrabro probija sve oblake koji su ga zaklanjali. Dao sam ti godine, najbolje i najlepše… – napisao je Zagorac.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rade Zagorac (@zagorade) on

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

6 Komentara

  1. Jbg. NECE Zagor vise da bude (SA)UCESNIK tj. „PROMOTER“ PRETVARANJA nashe KOSARKE U RUKOMET-TROKORAK .. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. Krivicnu prijavu protiv sudija a mozda i delegata. Ali ozbiljno!!!!
    Ova prica se ne tice samo morala nego novca igomile toga.
    Sudije su sve videle i ipak su ukrale bez navodnika.
    Lekar kad napravi gresku,krivicno odgovara,zasto ne bi sudija za kradju????

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter