10
Košarka

HIT PESMA NA KALEMEGDANU: ‘Tri koraka hoću ja…’ (VIDEO)

Objavljeno: 18.06.19 u 09:27

Navijači Crvene zvezde modifikovali su jednu od poznatih srpskih pesama zbog nedosuđenih koraka Bilija Berona kojim su crveno-beli osvojili titulu šampiona Srbije.

Crvena zvezda je sinoć osvojila petu uzastopnu titulu prvaka Srbije, i to očiglednim koracima Bilija Berona u poslednjoj sekundi četvrte utakmice finala plej-ofa.

Upravo taj detalj je na tradicionalnoj proslavi na Malom Kalemegdanu bio motiv za jednu od pesama koje su obeležile noć, ali i kojom su ‘pecnule’ najvećeg rivala kog su savladale sa 3:1 u finalu, ekipu Partizana..

– Tri koraka hoću ja, neću jedan, neću dva, ništa manje neću, jer tri su za sreću, tri koraka hoću ja – pevali su zvezdaši zajedno sa igračima na proslavi.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

10 Komentara

  1. Sjecam se kako je partizan dolazio do titula , otimao ogrice, kako se primitivno ponasao Dulo. Jednostavno sve se vrati, Zvezda ih je ponizila i to na koji nacin Beron u poslednjoj sekundi iz trokoraka, uz sve urnisace ih i sledece godine.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kriminal je danas svuda prisutan u Srbiji…pa i u košarci. Igraj kršeći pravila…udri ispod pojasa..niko te neće kazniti. To je Srbija danas. Zbog toga će ova naša zemlja i nestati sa karte. Naravno, ne zbog košarke.

    0
    0
    Odgovori
  3. @GP 18.06.2019. at 11:22
    Videcemo reakciju KSS. Kladime se da ce im priznati titulu jer ovo je moguce samo u ovakvoj Srbiji.

    Koraci su bili ali sudije to treba da vide, zato ih ima trojica i imaju mogućnost pregledanja snimka. Zašto igrači i klupa Partizana nisu reagovali? Utakmica se ne može poništiti jer pravila tako nešto ne dozvoljavaju, mogu samo da budu sudije kažnjene zbog previda. I Drobnjak je dao trojku iz auta, i Turci sa nas dobili na sličan način na SP pa nije bilo poništavanja. Prema tome, to nikakve veze nema sa Srbijom već sa pravilima.

    0
    0
    Odgovori
  4. Nemanja i GdK je isti olos iz Rekovca, odnosno jedne vukojebine udaljene od Rekovca u nekom trnju 20 km. Internet je video tek kad je dosta porastao i tata mu dozvolio da ode malo do Beograda i tad pocinje da smaraaaa

    0
    0
    Odgovori
  5. .!. XXAAXXAA .!. „Bravo“ pevacice pinck&pantericcce, idemo „PROMOTERKKKE“ RUKOMETAAAA tj. TROKKKORAKA .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter