0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Budućnost Voli

PODGORIČANI SEKU: Dva organizatora igre odlaze iz Budućnosti, da li je to šansa za Zvezdu i Partizan?

Objavljeno: 17.06.19 u 12:10

Uprava Budućnosti rešila je da skreše budžet, a razlog za to je neuspeh da se plasira u Evroligu naredne sezone.

Kako prenose podgoričke ‘Vijesi’, Budućnost pokušava da raskine ugovore sa dvojicom igrača, a reč je o kreatorima igre Nemanji Gordiću i Nikoli Ivanoviću. Navodno, dva igrača debelo su nagrađena za veliki uspeh kada su prošle godine osvojili ABA ligu, te su im ugovori po sezoni podignuti na 350 hiljada evra i 250 hiljada evra. Kako će sada Podgoričani najverovatnije igrati u Evrokupu, potrebno je da se skreše budžet.

Nemanji Gordiću je već predočeno da potraži novi klub. Sa druge strane Nikoli Ivanoviću je ponuđen nastavak saradnje, ali da mu se smanje primanja. Nije tajna da su dva odlična igrača godinama na meti ABA ligaša, te ne bi čudilo da celu situaciju pokušaju da iskoriste Crvena zvezda, Partizan i Olimpija Cedevita.

Sa druge strane Budućnost želi da dovede svog američkog reprezentativca, a reč je o Deriku Nidamu. On sa uspehom nosi dres Monaka sa kojim se bori za titulu u Francuskoj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter