4
Košarka

GORI TVITER: Grobari citiraju poznatog fudbalera! Ko je trofejniji od celog tima Partizana? Da li je Beron zaslužio tehničku?

Objavljeno: 17.06.19 u 21:03

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su novu titulu u šampionatu Srbije pobedom nad Partizanom od 75:76. 

Internet Zajednica delom slavi, a delom tuguje. Prenosimo vam reakcije sa društvene mreže. 

Branko Lazić po navijačima ima više titula od celog Partizana

Navijači kritikuju upravu Partizana nakon poraza.

Grobari su pesmom ispratili svoje mezimce nakon poslednjeg meča u sezoni!

Grobari su citirali fudbalera Partizana Lolu Smiljanića

0
0

4 Komentara

  1. Ne znam kako ovo vise da nazovem? Dokle ovako vise? Jel Covicev uticaj toliko velik I jak da smo svi toliko nemocni da se suprostavimo?!?
    Neregularan dat kos a da komisija za takmicenje ne moze da reaguje to mi nije nikako jasno?!! Nije uredu I sve dok cutimo I trpimo be .oze mo da o ekujemo bolje

    0
    0
    Odgovori
    • Nazovi pravim imenom. Kako smo (tačnije „ste“)zaslužili i radili godinama, tako vam se i vraća! Krali, otimali, tukli sudije po svlačionicama, gepekovali… i još što-šta..Neregularan koš? Da li je tako bilo i kod koša iz auta Drobnjaka? Jeste! Da li je tada bila mnogo, mnogo veća „težina“ meča? Itekako, Evroliga je bila u pitanju!!! I juče je Zvezda nekoliko puta oštećena, navlačenja je bilo koliko hoćeš, Odžo i Faje „napunjeni“ faulovima, već u 3. minutu, nesuđena nesportska Renfrou, nesuđena tehnička Marinkoviću zbog flopinga i još mnogo, mnogo toga.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter