9
Košarka

FOTO: STARSPORT

OSVRNUO SE NA SUDIJE: Saša Pavlović komentarima na Instagramu nasmejao Grobare (FOTO)

Objavljeno: 16.06.19 u 00:07

Bivši košarkaš crno-belih imao je šta da kaže o suđenju u večerašnjoj utakmici finalne serije plej-ofa između Crvene zvezde i Partizana.

Crveno-beli su slavili sa 96:90 u još jednoj ovosezonskoj neizvesnoj završnici između ‘večitih’ rivala. Zvezda sada vodi sa 2:1 i u ponedeljak će imati prvu meč loptu za odbranu titule.

Ljubimac navijača Partizana, Saša Pavlović, u završnici je situaciju kod tehničke greške za Radeta Zagorca zbog gaženja aut linije prokomentarisao šaljivim rečima na račun sudija.

– Baš su face ove sudije, a?! Glavni su. Trebalo bi sa njima ljudi da se slikaju posle svake utakmice – napisao je najpre, a potom u sledećem ‘storiju’ dodao:

– Samo da ne dobijem tehničku zbog komentara na Instagramu.

 

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

9 Komentara

    • Kakav čovek možeš da budeš da vidiš da ti treba samo trojka u sivo crnom i ne treba ti nikakav tim da dobiješ utakmicu i da sam sebi nisi gadan kad pričaš da ti je tim bio bolji, a nije jer su pomogli gore navedeni. Šta ja pričam kad stanovnici Marinkove bare (Romsko naselje u Beogradu) nema obraza nimalo.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter