0
Košarka

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA OŠTRO: : Navijači, ne spuštajte se na nivo onih koji košarku vide kao poligon za vređanje!

Objavljeno: 15.06.19 u 18:42

Košarkaši Crvene zvezde mts dočekuju ekipu Partizana NIS u trećoj utakmici finala plej ofa Superlige u subotu od 19 časova.

Nakon organizacionog sastanka u kome su prisustvovali svi akteri današnje utakmice, čelnici Crvene zvezde su se putem zvaničnog sajta oglasili saopštenjem koje vam prenosimo.

-Za meč koji se igra u dvorani „Aleksandar Nikolić“ vlada veliko interesovanje navijača Crvene zvezde, a i ovom prilikom u hali će biti samo pristalice crveno-belih, a medju njima i dosta bivših igrača našeg kluba i članovi Sportskog društva koji žele da pruže podršku košarkašima Zvezde, počinje saopštenje crveno-belih.

Oni su potom apelovali na navijače da navijaju fer i sportski, da se ne spuštaju na ‘nivo nekih drugih’.

KK Crvena zvezda mts i ovom prilikom, apeluje na sve kojima je crveno-bela boja pri srcu, da prepoznaju važnost trenutka i utakmicu, u kojoj svojom podrškom mogu da budu dodatna snaga i šesti igrač košarkašima Crvene zvezde, koji u finišu vrlo naporne sezone žele da dođu i do trećeg trofeja. KK Crvena zvezda mts podseća sve koji dolaze u subotu uveče u dvoranu „Aleksandar Nikolić” da fer i sportski bodre naš tim, ne bacaju nikakve predmete u teren i zaista budu podrška našim igračima, ali i da se ne spuštaju na nivo nekih, koji utakmice i sportske terene vide kao kao poligon za vređanje , uvrede protivnika i morbidne predstave. Jer mi smo Crvena zvezda, navodi se u saopštenju Zvezde

Iz kluba apeluju na navijače da što pre krenu ka dvorani ‘Aleksandar Nikolić‘ ali su takođe podelili sa njima i servisne informacije o protokolu ulaska u dvoranu.

Takođe klub apeluje da svi koji poseduju ulaznice za ovu utakmicu, da krenu ka dvorani znatno ranije, zbog vrlo detaljnih kontrola koje će biti sporovođene na ulazima. Kapije dvorane otvaraju se u 17 časova. Svi vlasnici sezonskih ulaznica KK Crvena zvezda mts kao i do sada ulaziće na svoja mesta koja su obezbedili još tokom leta 2018.godine kupovinom svoje sezonske karte. Da napravimo atmosferu po kojoj smo poznati mnogo dalje od ovih prostora, da pomognemo ekipi da dođe do nove pobede i da na taj način pošaljemo najbolji odgovor, stoji u Zvezdinom saopštenju javnosti

Zapratite nas na Instagramu – HVALA NA POVERENJU! 

FOTO: STARSPORT

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter