0
Košarka

POMETNJA U NBA: ‘Kralju’ u pomoć stiže ‘obrva’! Frenk Vogel će naredne sezone imati moćan tim!

Objavljeno: 15.06.19 u 14:35

Bolji dani dolaze za posrnulog NBA giganta Los Anđeles Lejkerse, bar ako je verovati tamošnjim medijima.

Odavno je poznato da Entoni Dejvis želi da napusti Nju Orleans Pelikanse, a rasplet cele situacije pomno prati tim iz Kalifornije. ‘Jezerdžije’ su načinile  prvi korak ka angažovanju odličnog centra.

U trejdu u kome će učestvovati tri tima Lejkersi bi dobili Dejvisa, u drugom pravcu ka Nju Orleansu krenuli bi Zek Levin,  sedmi pik Lejkersa na draftu 2020. godine. Pojačali bi dodatno igrački kadar i unutrašnju poziciju dolaskom Kajla Kuzme i pored njega beka Džoša Harta. Ukoliko do dogovora dođe u pravcu Čikaga trebalo bi da krenu Lonzo Bol, Solomon Hil i četvrti pik na narednom draftu Lejkersa.

Lejkersi su prethodne sezone doveli Lebrona Džejmsa, ali im on nije pomogao jer su još jednom propustili da izađu u plej-of, te je tim na čelu sa generalnim menadžerom Robom Pelinkom odlučio da uloži velike napore kako bi u narednoj sezoni ekipa preokrenula situaciju. Takođe, sve češće se pominje da bi poziciju plejmekera naredne sezone preuzeo Kajri Irving koji je slobodan igrač. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter