0
Košarka

Trener Partizana bio je vrlo kratak na konferenciji za medije posle treće utakmica u finalnoj seriji plej-ofa košarkaške Superlige protiv Crvene zvezde.

VIŠE PUTA PONAVLJAO JEDNU REČ: Andrea Trinkijeri bio je neutešan posle novog dramatičnog poraza od Zvezde

Objavljeno: 15.06.19 u 22:17

Trener Partizana bio je vrlo kratak na konferenciji za medije posle treće utakmica u finalnoj seriji plej-ofa košarkaške Superlige protiv Crvene zvezde.

Crvena zvezda je slavila sa 96:90 u trećoj utakmici i tako povela sa 2:1 u seriji, te došla do ‘meč-lopte’ za odbranu šampionske titule.

– Bili smo blizu, ali nedovoljno efikasni u ključnim momentima. Dve teške trojke Davidovca! Bili smo blizu. Skok nas je puno koštao. Blizu, blizu, blizu… Treba nam još jedna dobra odbrana i još jedan dobar napad da dobijemo utakmicu u gostima – rekao je Trinkijeri.

Najistaknutiji u taboru Partizana bio je Vanja Marinković, koji je istakao da ništa još nije izgubljeno.

– Čestitam Zvezdi na pobedi, imali smo svoje šanse kroz celu utakmicu, ali nismo došli u prednost. Mislim da smo celu utakmicu imali šansu, ali su oni na neke ubačene šuteve i iskustvo dobili. Ništa nije izgubljeno, igra se u ponedeljak. Čekamo punu halu i idemo da pobedimo – rekao je Marinković.

Četvrta utakmica igraće se u ponedeljak od 18 časova, a domaćin će biti Partizan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter