0
Košarka

FOTO: Printscreen

STEF KARI: Naša priča nije gotova

Objavljeno: 14.06.19 u 13:47

Košarkaš Golden Stejta Stef Kari rekao je da poraz u finalu NBA lige od Toronta ne znači i kraj sjajne generacije Voriorsa.

Voriorsi su u šestoj utakmici finalne serije izgubili sa 114:110 u Orakl areni.

– Teško je izgubiti finale, ali naša priča nije još gotova. Sve što smo doživeli u poslednjih pet godina je sjajno, ali definitivno ne mislim da je gotovo – rekao je Kari.

Košarkaši Golden stejta nisu uspeli da treći put zaredom osvoje šampionski prsten, pošto su u finalu izgubili od Toronta ukupnim rezultatom 4:2.

– Borili smo se do kraja, utakmica je bila na jednu loptu… Ali, vratićemo se. To nam je u DNK. Ne bih se kladio protiv nas sledeće sezone – rekao je Kari.

Da priča Voriorsa nije gotova misli i Drejmond Grin.

– Svi verovatno misle da je ovo naš kraj. Ali, to nije pametno razmišljanje. Izgubili smo ove godine, ali vratićemo se. Još nismo završili – rekao je Grin.

Golden Stejt je tokom finalne serije doživeo mnogo pehova. Prvo se povredio Kevin Durent, a potom je ligamente kolena pokidao i Klej Tompson.

– Više od poraza me boli loš osećaj zbog povreda igrača. One su deo NBA, kao i svakog sporta i imaju veliku ulogu. To je tako, možemo sada da pričamo šta bi bilo da smo bili kompletni, ali nije više važno – rekao je trener Voriorsa Stiv Ker.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter