0
Košarka

FOTO: Twitter

NA ZAHTEV VLADA DIVCA: Novi Srbin u Sakramento Kingsima!

Objavljeno: 14.06.19 u 09:27

Srpska kolonija u, nama vrlo dragom NBA timu, uvećana je za još jedno ime.

Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica igraju veoma dobro za ‘kraljeve’, celu franšizu vodi naš proslavljeni as Vlade Divac, a novi Srbin u Sakramentu je Igor Kokoškov.

Nije dugo čekao rođeni Brestovčanin (iz sela nadomak Pančeva) na novi posao, nakon što je prošle sezone vodio Finiks Sanse, a onda pred sam kraj dobio otkaz.

U Sakramentu će biti pomoćni tremer Luku Voltonu, koji pak se bori sa optužbama za silovanje, pa ne bi čudilo ukoliko bi Kokoškov postao i prvi trener, ako te optužbe postanu dokazane i pravosnažne.

Kokoškov ima dosta iskustva u NBA ligi, bio je pomoćnik do sada Alvinu Džentriju, Leriju Braunu i Kvinu Snajderu, a u pomenutoj prethodnoj sezoni i debitovao kao prvi trener.

Sakramento je u sezoni na izmaku zauzeo deveto mesto u zapadnoj konferenciji, pa će cilj naredne sigurno biti plasman među osam najboljih, odnosno, ulazak u plej-of.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter