0
Košarka

MVP FINALA – KAVAJ LENARD: Ja volim košarku, a mislili su da lažem…

Objavljeno: 14.06.19 u 10:50

Superstar Toronto Reptorsa po drugi put u karijeri je dobio trofej ‘Bil Rasel’ za najboljeg igrača finalne serije NBA lige.

Košarkaši Toronta osvojili su šampionski NBA prsten pobedom od 4:2 u finalnoj seriji protiv Golden Stejt Voriorsa, a najzaslužniji za to bio je Kavaj Lenard.

On je prosečno u šest utakmica finala beležio 28,2 poena i 9,8 skokova po meču.

– Mnogi su sumnjali u mene. Mislili su da ili lažiram povredu ili da ne želim da igram za tim… Bio sam razočaran… Ja volim košarku, teško mi je bilo da ne igram. Znao sam da moram sebe da učinim srećnim, da to niko drugi ne može da uradi. Uvek sam verovao u sebe. Nije me zanimalo šta mediji kažu o meni, ja ne pokušavam da stvaram naslove, već da odigram najbolje što mogu – rekao je Lenard.

Kavaj Lenard je postao prvi košarkaš u istoriji NBA koji je dobio MVP nagradu u finalu, igrajući za timove iz obe konferencije, pošto je prvo priznanje dobio kao igrač San Antonio Sparsa iz zapadne konferencije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter