1
Košarka

Zvezdin krilni košarkaš doživeo je povredu tokom drugog poluvremena drugog meča finalne serije plej-ofa košarkaške Superlige.

POVREDA JE IZGLEDALA OZBILJNO: Hoće li Dobrić igrati u trećoj utakmici finala plej-ofa?

Objavljeno: 13.06.19 u 21:51

Zvezdin krilni košarkaš doživeo je povredu tokom drugog poluvremena drugog meča finalne serije plej-ofa košarkaške Superlige.

Ognjen Dobrić ove sezone igra sjajno, a nekako posebno motivisan bio je u utakmicama protiv Partizana. Međutim, povreda u jučerašnjoj utakmici je zabrinula mnoge navijače koji su privrženi crveno-belim bojama.

Dobrić je pokušao da izblokira jedan šut Radeta Zagorca za tri poena, a prilikom doskoka je izvrnuo nogu i nekoliko minuta je ostao da leži na parketu.

Potom su ga saigrači gotovo odneli do klupe, gde je legao i uz veoma bolnu grimasu već tada završio meč. Za to vreme, navijači Partizana su ga pozdravili velikim aplauzom.

Dan kasnije poznato je da povreda nije toliko ozbiljna kao što se činilo u prvi mah, ali još uvek nije poznato da li će zaigrati u subotu od 18 časova u meču broj tri.

Konačna odluka biće doneta na sam dan utakmice, u zavisnosti kako se Dobrić bude osećao pri osloncu na povređenu nogu. U svakom slučaju, važno je da povreda nije teže prirode.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter