0
Košarka

FOTO: STARSPORT

GRADI SE NOVI TIM: Bivši košarkaš Partizana je prvo pojačanje Mege za narednu sezonu (FOTO)

Objavljeno: 10.06.19 u 13:07

Košarkaški klub Mega Bemaks je već krenuo sa formiranjem tima za narednu sezonu, pošto je ugovor sa ekipom potpisao Nikola Tanasković.

Krilni centar je najveći deo prošle sezone igrao za Mladost iz Zemuna, da bi potom Superligu odigrao za OKK Beograd.

Po potpisivanju ugovora sa Megom, Tanasković je istakao da će uraditi sve da opravda očekivanja kluba.

– Srećan sam što sam dobio šansu da igram na ovom nivou i što mogu da radim i napredujem u sjajnim uslovima koje Mega ima. Željno iščekujem da počne sezona i da krenemo sa radom. Zahvalio bih se klubu na pruženoj prilici, uradiću sve što mogu da opravdam očekivanja – izjavio je Tanasković.

Nikola Tanasković je rođen 21.10.1997. godine u Smederevskoj Palanci, visok je 205 centimetara i igra na poziciji krilnog centra.

Seniorsku karijeru je započeo u Partizanu, odakle je na pozajmicama igrao za Spartak iz Subotice i Mladost iz Zemuna, da bi Superligu ove sezone odigrao za OKK Beograd, gde je u proseku beležio 9.3 poena i 4.6 skokova.

Takođe, 2017. godine je nastupio za reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu za igrače do 20 godina, gde je u proseku imao 12.3 poena i 5.7 skokova.

FOTO: Mega Bemax
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter