0
Košarka

Sutra počinje finalna serija Superlige, a titulu prvaka Srbije, osvojiće tim koji prvi stigne do tri pobede.

TRINKIJERI PRED POČETAK FINALA: Zvezda u prednosti zbog odmora, želimo da ispunimo snove navijača!

Objavljeno: 09.06.19 u 13:16

Sutra počinje finalna serija Superlige, a titulu prvaka Srbije, osvojiće tim koji prvi stigne do tri pobede.

U hali ‘Aleksandar Nikolić’, od 18 časova Crvena zvezda koja ima prednost domaćeg terena dočekaće crno-bele.

Na putu do finala, puleni Andree Trinkijerija savladali su FMP (2:1), a Italijan sada poručuje da su njegovi igrači veoma motivisani.

– Finale svakog takmičenja, posebno lige zemlje olimpijskih, svetskih i evropskih prvaka nosi veliku motivaciju svakom sportisti. Želja da se postane šampion pokretačka je energija svakog dečaka kad počne da se bavi sportom. Pred nama je nova serija mečeva sa najvećim rivalom, protivnikom sa kojim smo ove sezone mnogo puta odmerili snage i sa kojim se odlično poznajemo. To što su oni osvojili prsten ABA lige, a mi pehar u Kupu Srbije, ne znači da će u predstojećim mečevima biti manje želje, energije i žara. Zbog titule, ali i zbog toga što su dueli Partizana i Zvezde uvek nešto posebno, što imaju dodatnu draž čak i kad nisu takmičarski, poručio je Trinkijeri.

Crveno-beli imali su nešto više vremena za odmor, jer su bez poraza okončali polufinale.

– Crvena zvezda je u Superligi i polufinalu sa Megom imala maksimalan učinak, imala par dana više za odmor i pripremu, što joj daje prednost, kao i činjenica da će imati meč više pred svojom publikom. Mi smo ciljeve koje smo jesenas postavili ispunili, prolazna vremena u trci čiji je cilj na kraju sledeće sezone, su nam dala određene pokazatelje. To ne znači da u duele sa Zvezdom ulazimo bez motiva. Činjenica da su favoriti samo nas dodatno inspiriše na borbu, znamo kakve obaveze nosi igranje u dresu Partizana i pružicemo maksimum na terenu sa željom da ispunimo naše i snove naših navijača, istakao je Trinkijeri.

Druga utakmica na programu je u sredu od 19 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter