1
Košarka

Trener Partizana bio je vrlo zadovoljan zalaganjem i sveukupnim izdanjem njegovog tima u 'majstorici' polufinala košarkaške Superlige protiv FMP-a iz Železnika.

TRINKIJERI ‘TAJANSTVEN’: Imam vrlo specifična očekivanja od finala, ali vam neću reći…

Objavljeno: 07.06.19 u 21:50

Trener Partizana bio je vrlo zadovoljan zalaganjem i sveukupnim izdanjem njegovog tima u ‘majstorici’ polufinala košarkaške Superlige protiv FMP-a iz Železnika.

Partizan je u trećem meču polufinalne serije razbio FMP sa 97:58 i plasirao se u finale, u kom prošle sezone nije bio.

– Sve je bilo timsko. Velika je vrućina, igra se svaki drugi dan. Malo sam promenio rotaciju, samo da igramo sveži, da peglamo u odbrani. Bili smo tim u odbrani u napadu, lopta je išla. Pogađali smo, nekada grešili. Odgovorili smo na lošu, nekvalitetnu utakmicu i stigli do finala – rekao je Andrea Trinkijeri na konferenciji za medije posle meča.

– Svi su učestvovali, svi su se žrtvovali za tim. Mi smo kompletno drugačiji sastav nego krajem ABA lige. Neke odluke nisu bile lake, ali želeo sam da vidim na čemu stojimo sa igračima za budućnost. I posle izuzetno loše, nekvalitetne, prazne utakmice, bez dovoljno strasti i energije, odgovorili smo kao tim – rekao je Trinkijeri.

Protivnik u finalu biće ‘večiti’ rival, Crvena zvezda.

– Zvezda je apsolutni favorit. Imam jako specifična očekivanja za ovu seriju, koja vam neću reći, reći ću mojim igračima – nagovestio je Trinkijeri.

Što se tiče rezultata?

– Za sve – odgovorio je Trinkijeri.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter