0
Košarka

NBA FINALE: Šampion na kolenima, za svaki potez Karija Lenard imao odgovor! (VIDEO)

Objavljeno: 06.06.19 u 09:01

U pravom NBA finalu odigran je odličan meč. Za svaki nemogući šut Stefa Karija Kavaj Lenard i Kajl Lauri imali su spreman odgovor.

Voriorsi su u meč ušli osljabljeni neigranjem Kevina Durenta i Kleja Tompsona, a kanadski tim je to odlično iskoristio. Posle tri odigrana meča Toronto vodi sa 2:1.

Toronto je vodio tokom većeg dela utakmice, raspoloženo su ušli u meč. Već nakon 12 minuta imali su 36 ubačenih poena. Stef Kari je igrao kao da je u njega ušao duh Majkla Džordana i Leri Birda, pogađao je iz nemogućih situacija, u samo sedam minuta ubacio 12 poena i činilo se da neće Reptorsi pronaći rešenje za njega, ali je napad Toronta odlično funkcionisao u meču. O tome najbolje svedoči i podatak da su u poslednju četvrtinu ušli sa velikom prednošću od 96:83,

U poslednjoj deonici Toronto je odigrao rutinski i održavao stečenu prednost. Serž Ibaka se istakao igrom u odbrani, a raspoloženi su bili i Deni Grin i Džordan Bel.

Stef Kari je ubacio 47 poena uz sedam asistencija i osam skokova, 17 je ubacio Drejmond Grin, uz sedam skokova, a dvocifren je bio još Andre Iguadala. Znatno bolja distribucija poena u Toronto Raptorsima. Kavai Lenard je ubacio 20 poena uz šest asistencija i sedam skokova, Kajl Lauri ubacio je 23, uz 9 asistencija i četiri skoka. Deni Grin je ubacio 18, koliko i Sikam. Mark Gasol imao je poen manje. Dvocifren je biob još Van Vlit.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter