0
Košarka

DIGLA SE ‘KUKA I MOTIKA’: Ozbiljan skandal na trećoj utakmici finala uzdrmao NBA ligu, Lebron bez kompromisa (VIDEO)

Objavljeno: 06.06.19 u 20:10

Duel između Golden Stejt Voriorsa i Toronto Reptorsa trebalo je da bude košarkaški praznik, ali umesto o savršenim partijama Kavaja Lenarda i ekipe iz Toronta ili načina na koji će Voriorsi pokušati da odgovore sa druge strane glavna tema nakon trećeg meča finalne serije NBA lige jeste manjinski Golden Stejta, (do sada) anonimni Mark Stivens.

Stivens je tokom treće utakmice, nakon što se Lauri bacio za jednu loptu u publiku, bez ikakvog razloga odgurnuo plejmejkera Toronta, uz nekoliko dobačenih uvreda, što se nije svidelo sjajnom košarkašu.

– Nije imao razloga da me dira, rekao je Lauri.

Oglasili su se i Voriorsi koji su istakli da je Stivensu „zabranjen dolazak na utakmice do kraja finalne serije“.

Kako je dalje navedeno u američkim medijima, NBA liga je pokrenula svoju istragu, pa ne bi bilo iznenađenje da „Ratnike“ iz Ouklanda zadesi i neka teža kazna, s obzirom na to da se ova situacija tretira kao napad na igrača. 

A svoje viđenje ovog događaja dao je i „kralj“ Lebron Džejms:

– Ovakvim stvarima nema mesta u našoj lepoj igri, ni najmanje! On zna pravila bolje od bilo kog navijača koji sedi i gleda utakmicu. Nešto mora da bude urađeno, što pre, istakao je Džejms, uz oznake „Zaštitte igrače“ i „Privilegija nije dobrodošla ovde“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter