0
Košarka

Večeras ipak nismo dobili drugog finalistu Superlige.

TRINKIJERI: Skupo su nas koštala promašena bacanja; JOVANOVIĆ: Nadam se uspehu u Pioniru

Objavljeno: 05.06.19 u 21:46

Večeras ipak nismo dobili drugog finalistu Superlige.

Dan odluke je petak kada će se odigrati treća utakmica polufinalne serije.

FMP je sa 88:85 pobedio Partizan na svom parketu i zakazao majstoricu.

– Čestitam domaćoj ekipi. Bili smo bolji u skoku i asistencijama, bolji nam je bio šut za tri poena… Izgubili smo utakmicu, jer su nas skupo koštala promašena bacanja i faulovi. Treća četvrtina je bila katastrofalna u odbrani. Drugo poluvreme je bilo loše. Nekako smo uspeli da preokrenemo. Usledila su tri bacanja koja su promenila ritam utakmice. Bili smo loši u odbrani i napadu u tom periodu igre i na kraju nismo uspeli da trijumfujemo, rekao je Trinkijeri, da bi se potom nadovezao Jaramaz:

– Dobro smo otvorili utakmicu i stekli prednost između pet i deset poena do kraja prvog poluvremena. U drugom poluvremenu nismo igrali kako smo želeli. Treća čertvrtina je bila ključ, oni su preokrenuli i dobili. Nismo imali našu igru i mislim da je to rešilo meč.

FOTO: STARSPORT

Mnogo više razloga za zadovoljstvo imao je Vladimir Jovanović čiji su izabranici upisali veliki trijumf.

– Ponosan sam na moju ekipu zbog borbe koju su prikazali do samog kraja. Verovali smo u dobar rezultat i pored svih kadorvskih problema. Mislim da su energija u drugom poluvremena i neka rešenja u napadu bili ključ pobede. Borba ovih mladih igrača do samog kraja je nešto lepo za gledati. Nadam se ovakovom odnosu i u petak u toj odlučujućoj utakmici. Zadovoljan sam celom sezonom u Superligi. Ne opraštam se i nadam se uspehu tamo.

Zapaženu rolu u ekipi FMP-a imao je i Fin Dilejni:

– Srećan sam zbog tima i pobede. Pokušali smo da odigramo bolje nego u ponedeljak pogotovo kada je reč o skokovima. Zadovoljan sam zbog saigrača i stručnog štaba. Srećan sam i nadam se da će u petak biti još bolje.

Iz dvorane FMP: Nemanja Lazić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter