0
Košarka

POPOVIĆ SPREMA PAKLENI TIM: Srbiji predstoji težak put do zlata!

Objavljeno: 05.06.19 u 20:24

Nema sumnje da je Srbija dobila mnogo odazivom Nikole Jokića selektoru Aleksandru Đorđeviću, ali u pohodu na zlato imaćemo teškog protivnika.

Selektor Sjedinjenih Američkih Država Greg Popović sprema pakleni sastav koji bi trebalo da odbrani titulu prvaka sveta. Već je potvrđeno da će na Svetskom prvenstvu u Kini Popović na raspolaganju imati Entonija Dejvisa, Kembu Vokera, Donovana Mičela i Džejmsa Hardena, a danas su se u javnosti pojavila imena koja Amerikance stavljaju na vrh liste favorita za pehar.

Novinar ESPN-a Adrijan Vojnarovski naveo je da će se Popoviću na raspolaganju staviti i Bredli Bil, Erik Gordon, Kajl Kuzma, Demijen Lilard, Bruk Lopez, Kevin Lav, SiDžej Mekkolum i Džejson Tatum.

Na sparing kamp zakazan za početkom avgusta u Las Vegasu Popović će pozvati i Ziona Vilijamsa kome se predviđa velika NBA karijera i koji će biti glavna zvezda predstojećeg NBA drafta, a pored njega na kampu će se naći PiDžej Taker i Pol Milsap.

FOTO: STARSPORT

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter