4
Košarka

FOTO: STARSPORT

ODLUKA O KOJOJ ĆE SE GOVORITI: Da li je FMP zasluženo dobio tri bacanja (VIDEO)

Objavljeno: 05.06.19 u 21:41

Košarkaši Partizana i FMP-a rešiće pitanje pobednika polufinalne serije KLS u majstorici. Ni ovaj meč nije mogao bez odluka koje donose polemike.

U dosta neizvesnom meču odigranom u dvorani u Železniku Partizan je poražen od FMP-a 88:85 u egal meču. Panteri su večerašnjom pobedom produžili polurinalnu seriju KLS Superlige i učesnika u finalu dobićemo u majstorici koja će se odigrati u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

Jedan od momenata o kome će se dosta govoriti u narednim satima jeste i napad na 36 sekundi pre kraja meča kada je Aleks Renfro napravio faul nad Markom Jeremićem. Sudijska trojka Milivoje Jovičić, Uroš Nikolić i Nemanja Ninković pokazala je tri bacanja za Jeremića, a košarkaš domaćih realizovao je sve pokušaja sa linije za slobodna bacanja. Trener gostujuće ekipe Andrea Trinkijeri nije se lako pomirio sa odlukom sudijske trojke te je burno reagovao, ali polemika sa sudijama nije donela ništa crno-belima, odluka je ostala na snazi, a prednost u tom momentu +3 za ‘pantere’. Spornu situaciju možete da pogledate ispod.

0
0

4 Komentara

  1. PITANJE : KOLIKO GA JE
    COVIC PLATIO ,DA DOSUDI
    TRI BACANJA. INACE
    JOVICIC AIOSTALI DVA SU
    VELIKI ZVEZDASI. ZA OVU
    ODLUKU TREBA KAZNA!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter