0
Košarka

NEMANJA NEDOVIĆ: Doneli smo dosta radosti našoj zemlji i narodu

Objavljeno: 05.06.19 u 18:44

A za nove radosti i medalje šansa je ovog leđa.

Sve su prilike da će se među putnicima za Kinu naći i Nemanja Nedović.

Srpski bek mogao bi da u dresu nacionalnog tima ove godine odigra još jedno veliko takmičenje, Svetsko prvenstvo. Veliko reprezentativno iskustvo ima Nedović iza kog je sjajna sezona u dresu Olimpije iz Milana.

– U svako veliko takmičenje ulazimo s istim ciljem pa tako i sada želimo da osvojimo medalju. To je jedna od stvari koje je u igrače usadio selektor Đorđević. To smo pokazali osvajanjem tri srebra na poslednja tri takmičenja. SAD su najveći favort, a za nas je veoma važno da idemo meč u meč. Grupa će biti teška i moramo da se koncentrišemo na svakog rivala i nakon toga ćemo da vidimo. Naši treneri su dobri u tome da nam drže formu za najvažnije utakmice i siguran sam da će tako biti i sada, izjavio je Nedović za Nezavisne, a zatim dodao:

– Čast je raditi s njim. Vrlo je važno imati trenera koji je igrao do skoro. Razume nas i uvek ima pravi savet za sve situacije. Rezultati nacionalnog tima u prethodnim godinama govore sami za sebe. Doneli smo dosta radosti našoj zemlji i narodu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter