3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: PRINTSCREEN

TEDESKI PONOVO ‘PECNUO’ CRVENO-BELE: Ovde nema trika, nismo kao neki da odemo u stečaj

Objavljeno: 04.06.19 u 17:40

Danas je u Ljubljani predstavljen novi, do sada neviđeni košarkaški projekat na ovim prostorima.

Fuzijom slovenačko i hrvatskog kluba nastala je Cedevita Olimpija koja će svoje utakmica igrati u Ljubljani.

Novi klub će se takmičiti u ABA ligi i Evrokupu, a svoje planove medijima su predočili prvi čovek ‘Atlantik grupe’ Emil Tedeski i Olimpije Tomaž Berločnik.

U jednmom segmentu svog izlaganja predstavnik zagrebačkog kluba uporedio je njegov projekat sa onim što se učinili crveno-beli i FMP, te poručio da to neće biti model kojim če se oni voditi.

– Mi ništa ne gasimo. U prošlosti je bilo situacija kada je određeni klub bio u finansijskom problemu, pa se pustio da ode u stečaj, a formirali su se klubovi koji su se zvali isto ili slično, počeo je on.

Tedeski se potom osvrnuo i na to kako će izgledati saradnja.

– Ovde toga nema, ovde nema trika. Ovde imate najviši novo poslovne transparentnosti koji je moguć. Tako da, ovde nema trika, niko se ne tera u stečaj. Niko nikome neće nabaciti obaveze iz prošlosti koje onda niko neće moći naplatiti.

Pomenutu izjavu možete poslušati na 1:22 minutu zvaničke promocije novog kluba.

0
0

3 Komentara

  1. Cibosi su vam polazali gde vam je mesto, mozes samo da pricas gluposti i da trazis krivca kao Bokan a ekipa mu u finalu izgubila od Zvede sa kos razlikom -150

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter