0
Košarka

NOVE KAZNE KLS: Na meti Partizan zbog baklje i delegat, upozorenje klubovima zbog vređanja sa tribina!

Objavljeno: 04.06.19 u 16:32

Jučerašnjom utakmicom okončano je prvo kolo plej-ofa polufinala Superlige, a već danas počinje drugo.

Prednost su stekli ‘večiti’ rivali, a ukoliko žele da se bore za finale, Mega i FMP priliku za tom imaće pred svojom publikom.

Posle okončanja prvih utakmica polufinala, Udruženje klubova Košarkaške lige Srbije izreklo je nove kazne. Zbog tehničkih grešaka kažnjeni su novčano treneri Milan Tomić i Andrea Trinkijeri, kao i igrači Mohamed Faje i Branko Lazić. Pored ovoga kažnjen je i Partizan sa 24.000 dinara, zbog upaljene baklje na tribinama.

Veliku pažnju u najnovijem saopštenju privlači i kazna na račun delegata Dimtrijevića i to zbog toga što kako se tamo navodi ‘nije preciznije i realnije prikazao dešavanja na utakmici shodno propozicijama’.

Takođe, ovim saopštenjem pozvani su arbitri da u ‘slučajevima nepristojnog i nekulturnog ponašanaj gledala ca i vređanja protivnika i članova porodica, odmah energično reaguju i po potrebi odstrane iz hale pojedince, grupu ili veći broj gledalaca koji negativno deluju na integritet i tok utakmice‘.

Druga utakmica između Mege i Crvene zvezde igra se danas od 19 sati u dvorani u naselju Braće Jerković, dok se u istom terminu sutra u Železniku igra meč FMP-a i Partizana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter