Mega Bemaks posle velikog preokreta vodi sa 50:49 na poluvremenu druge utakmice polufinala plej-ofa KLS Superlige Srbije.

‘Kilavo’ je počela Crvena zvezda, bar tako kažu navijači crveno-belih na Tviteru. Ipak, sve se promenilo posle neverovatne serije crveno-belih u drugoj četvrtini serije 16:0. Pogodila je četa Milana Tomića osam trojki, a predvodinik ‘artiljerijske paljbe’ bio je Kej Si Rivers.


Upravo su njega navijači Crvene zvezde na Tviteru proglasili za opravljenog i oporavljenog igrača. Igru crveno-belih pojedinci su okarakterisali kao evroligaški nastup. Naravno, po navici na udaru navijača Crvene zvezde našao se Goga Bitaze, koji je zaradio tri lične greške u prvoj četvrtini, ali pristalice šampiona ABA lige smatraju da je Gruzin zaslužio davno da ode na tuširanje, jer mu nisu suđeni faulovi u napadu.

Negativni komentari prema Branku Laziću i saigračima krenuli su kada je Mega uzvratila serijom 14:0, a Zvezda više od četiri minuta nije postigla koš. Mega je to iskoristila i na veliki odmor otišla sa 50:49 poenima u poslednjoj sekundi.