2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

‘DELIJE’ NA TVITERU: Zvezda od sjaja do očaja, evo koga su crveno-beli oporavili, a ko je i dalje na meti navijača (TVITOVI)

Objavljeno: 04.06.19 u 19:57

Mega Bemaks posle velikog preokreta vodi sa 50:49 na poluvremenu druge utakmice polufinala plej-ofa KLS Superlige Srbije.

‘Kilavo’ je počela Crvena zvezda, bar tako kažu navijači crveno-belih na Tviteru. Ipak, sve se promenilo posle neverovatne serije crveno-belih u drugoj četvrtini serije 16:0. Pogodila je četa Milana Tomića osam trojki, a predvodinik ‘artiljerijske paljbe’ bio je Kej Si Rivers.

Upravo su njega navijači Crvene zvezde na Tviteru proglasili za opravljenog i oporavljenog igrača. Igru crveno-belih pojedinci su okarakterisali kao evroligaški nastup. Naravno, po navici na udaru navijača Crvene zvezde našao se Goga Bitaze, koji je zaradio tri lične greške u prvoj četvrtini, ali pristalice šampiona ABA lige smatraju da je Gruzin zaslužio davno da ode na tuširanje, jer mu nisu suđeni faulovi u napadu.

Negativni komentari prema Branku Laziću i saigračima krenuli su kada je Mega uzvratila serijom 14:0, a Zvezda više od četiri minuta nije postigla koš. Mega je to iskoristila i na veliki odmor otišla sa 50:49 poenima u poslednjoj sekundi.

0
0

2 Komentara

  1. Delije su oni sto dodju u grupi i popne se neko na neku sipku, okrene i diriguje navijanjem….Ja se osecam kao veliki Strastveni navijac Crvene Zvezde od kad znam za sebe, u toj grupi bi bio verovatno najstariji….Stoga zelim da kazem da za misljenje te grupe mi i nije stalo jer ta ista grupa zadnjih godina samo steti klubu, prava podrska je izostala pa se dovodi u pitanje njihova navijacka opredeljenost !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter