4
Košarka

Kosarka Kosarkaska Liga Srbije Play Off Polufinale season 2018-2019 Crvena Zvezda v Mega Bemax Belgrade, 06.02.2019 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

TEŽAK UDARAC: Evo šta je Milan Tomić rekao o povredi kapitena Crvene zvezde!

Objavljeno: 02.06.19 u 23:20

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Mega Bemaks rezultatom 82:73 i tako stigli do prednosti od 1-0 u polufinalnoj seriji Superlige Srbije.

Prvi meč pripao je crveno-belima nakon preokreta, ali su možda izgubili nešto još važnije od pobede.

Tokom prvog meča povrede su zadobili Branko Lazić i Dušan Ristić. Dok je kod drugog reč o lakšoj povredi, o Lazićevoj će se više znati u narednim danima. Trener crvene zvezde Milan Tomić je nakon meča kratko prokomentarisao i njihovo stanje.

Ristić je dobio udarac u oko, ali mogao je da igra. Lazić je pretrpeo udarac, lakat i zglob su u pitanju, ali ne znamo ozbiljnost, rekao je Tomić.

Podsetimo, u jednom napadu pokušao je Mokoka da zakuca u kontri, Lazić ga je fantastičnom blokadom sprečio, ali se tom prilikom kapiten Zvezde povredio nakon što je nezgodno pao na ruku.

FOTO: Starsport 

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter