0
Košarka

FOTO: YouTube

‘RATNICI’ I DALJE OSLABLJENI: Kevin Durent propušta drugu utakmicu velikog finala

Objavljeno: 01.06.19 u 10:08

Golden Stejt Voriorsi već su u ‘minusu’ u velikom finalu NBA lige, a jedan od najboljih igrača ni u drugom meču neće biti na raspolaganju.

‘Ratnicima’ Kevin Durent očigledno nedostaje, ali će zbog povrede zarađene u seriji protiv Hjustona, propustiti i drugi susret u finalu protiv Toronto Reptorsa.

Durent je povredio list i to bez kontakta sa protivničkim igračem, a od nedavno trenira individualno, van tima koji se sprema za finalne duele.

Trener Golden Stejta Stiv Ker je istakao da Durentova situacija nije naivna.

– Kevin neće igrati u nedelju. Nadali smo se da bi mogao, ali bolje je da sada stavimo tačku na to. On napreduje, ali praktično je nemoguće da bude spreman u roku od dva dana – rekao je Ker.

– Ovo nije bol u kolenu ili skočnom zglobu, pa da trpiš i igraš. Ova povreda je nezgodna, jer može lako da se obnovi, a onda je za njega gotova sezona. Kada bude bio spreman, igraće – dodao je Ker.

Druga utakmica u igra se u Torontu u noći između nedelje i ponedeljka, a treći meč u Ouklendu na programu je u noći između srede i četvrtka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter