0
Košarka

MILAN TOMIĆ: U polufinalu nema mesta za bilo kakve greške

Objavljeno: 01.06.19 u 14:31

Košarkaši Crvene zvezde mts dočekuju u nedelju u dvorani „Aleksandar Nikolić“  od 19h ekipu Mega Bemaksa u prvoj polufinalnoj utakmici plej ofa Superlige.

Crveno-beli su prvu fazu, takmičenje u grupi A sa ekipama FMP-a, Borca, Dunava, Zlatibora i OKK Beograda završili perfektno , bez poraza u 10 utakmica, dok je mlada ekipa Mege takmičenje u grupi B okončala na drugom mestu na tabeli. U drugom polufinalu Superlige sastaju se ekipe Partizana NIS I FMP-a. Prvi meč tog polufinalnog duela igra se u ponedeljak.

Sada sledi najvažniji deo u kome prostora za greške nema, o čemu svedoči i izjava trenera Milana Tomića pred prvu polufinalnu utakmicu:

– Prvi deo takmičenja smo odigrali dobro, ali sada nas očekuju mečevi sa ekipom Mege u polufinalu gde nema prostora za greške. Naš rival u dobrom ritmu ulazi u ovo polufinale, mlada ekipa koja je skupljala iskustvo igrajući ABA ligu ove godine, uz to, ne treba zaboraviti da su jači za Bitadzea koji se vratio iz Budućnosti. Ekipa Mege nema pritisak pred ove mečeve i sigurno će igrati rasterećeno i agresivno. Sa druge strane, što se Crvene zvezde tiče, mi smo već odavno naveli šta je naš cilj, a da bi do njega došli moramo da budemo na našem nivou, da igramo dobru odbranu, da nema padova koncentracije. Očekujem da će i naši navijači da dođu u velikom broju i učine halu „Aleksandar Nikolić” domaćim terenom koji donosi prednost. Zato ih pozivam da dođu i pruže nam podršku u ovoj utakmici” rekao je trener crveno-belih, koji će moći da računa na sve igrače koji su prijavljeni za Superligu, pošto povreda Ognjena Dobrića nije teže prirode, rekao je Tomić. 

Ekipe Crvene zvezde mts i Mege, ove sezone imale su priliku kroz utakmice u regionalnom takmičenju i nacionalnom kupu dobro da se upoznaju. Crvena zvezda je slavila u oba meča u regionalnom takmičenju (78:68 u Sremskoj Mitrovici i 100:76 u Beogradu), dok je u polufinalnu „Kupa Koraća” bilo 92:73 za Crvenu zvezdu:

Karte za ovu utakmicu nalaze se u prodaji od petka u poslovnicama „tickets.rs” po sada već standardnim cenama za Superligu, a prodavaće se i na dan utakmice na blagajni dvorane „Aleksandar Nikolić”.

TRIBINA – A B C D 200,00 din
Parter B 400,00 din.
Parter 4 400,00 din.
Loža 800,00 din.
Plava loža 600,00 din.
Bela loža 500,00 din.
POČASNO MESTO-BOČNO I RED 2.000,00 din.
POČASNO MESTO-BOČNO II, III RED 1.500,00 din.
POČASNO MESTO I RED 5.000,00 din.
POČASNO MESTO II RED 3.000,00 din.

Foto: Starsport 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter