0
Košarka

Kosarka Kosarkaska Liga Srbije season 2018-2019 Crvena Zvezda v Borac (Cacak) Belgrade, 05.29.2019 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ZVEZDA KREĆE U POHOD NA 20. TITULU: Karte za duel sa Megom od danas u prodaji

Objavljeno: 31.05.19 u 13:52

Crveno-beli u nedelju započinju drugu fazu odbrane trofeja.

Puleni Milana Tomića u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ od 19 časova dočekuju Megu.

Posle osvajanja titule na Jadranu i izborene Evrolige, crveno-beli su bez poraza okončali takmičenje u grupnoj fazi Superlige. U polufinalu domaćeg šampionata oni će igrati protiv ekipe Dejana Milojevića, koja je bila drugoplasirana u grupi B. Ukoliko crveno-beli odbrane trofej u domaćem šampionatu, to bi bio i istorijski poduhvat jer bi to značilo da Crvena zvezda osvaja jubilarnu 20. titulu državnog prvaka i prišiva ‘drugu zvezdicu’ uz grb.

Sa Malog Kalamegdana danas su pustili karte za ovaj meč, a cene su standardne i nepromenjene. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Tickets.rs, dok će se na blagajni dvorane ‘Aleksandar Nikolić’ karte naći u prodaji na dan utakmice tri sata pre početka utakmice, odnosno od 16 časova.

Cene karata za tribine su 200 dinara, partere B i 4 400, a za ložu od 500 do 800 dinara. Cene karata za počasna mesta krećui se od 1.500 do 5.000 dinara, za prvi red.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter