0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

KAKAV BI OVO TANDEM BIO: Efes želi još jednog srpskog reprezentativca!

Objavljeno: 30.05.19 u 14:51

Turski klub pokušaće da i sledeće ponovi ovosezonski uspeh.

Viceprvak Evrope već radi na kreiranju tima, zadržavanjem starih, ali i dovođenjem novih igrača za novu sezonu.

Kako prenosi sepcijalizovani košarkaški portal ‘Basketball Sphere‘ klub iz turske predstonice pokušaće da angažuje nekadašnjeg igrača Partizana Vladimira Lučića. Krilnom košarkašu ugovor sa minhenskim Bajernom ističe ovog leta, pa bi put Turske mogao da krene bez obeštećenja. Činjenica da Bajern po svaku cenu želi da ga zadrži mogla bi da povari planove Efesu, dok sa druge strane u Istanbulu neće štedeti na dovođenju pojačanja.

FOTO: STARSPORT

Prvi cilj ovog kluba bio je da se zadrži Vasilije Micić, što je i obavljeno, jer je plejmejker nedavno potpisao novi ugovor. Ovog leta bi mogao da mu se pridruži saigrač iz reprezentacije, koji je u Minhen stigao iz Valensija 2016. godine. Lučić je vremenom postao važan šraf u igri Bajerna, osvojio je tamošnji šampionat, a ove sezone je u Evroligi u proseku beležio oko deset poena, četiri skoka i po asistenciju i ukradenu loptu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter