0
Košarka

Foto: Dinamik

VESTI SA DORĆOLA: Dinamik spreman za Novi Pazar, predstavljen i novi sportski direktor!

Objavljeno: 29.05.19 u 15:53

U četvrtak 30. maja Dinamik Vip Pej igra 10. Kolo Superlige Srbije protiv ekipe Novog Pazara.

Utakmica sa početkom u 19 časova biće odigrana u Hali Master u Zemunu. Dinamik će imati priliku da ostvari duplu pobedu u Superligi protiv gostiju iz Novog Pazara, kao i da se pobedom oprosti od svojih navijača. Ulaz na utakmicu će biti slobodan za sve posetioce.

Trener Dinamika Miro Alilović ističe značaj utakmice. 

– Tokom cele Superlige smo stavljali akcenat na timskoj igri u odbrani i napadu i na tomo ćemo i dalje insistirati. Sa obzirom da je u pitanju poslednja utakmica ove sezone, pobedu će odneti ekipa koja mislima bude prisutnija na terenu. Imamo veliku želju za pobedom, kako bismo sezonu završili pobedom i da našoj publici ostanemo u lepom sećanju do septembra, rekao je Alilović. 

Plej Dinamika Vladimir Veličković koji je bio jedan od ključnih igrača za pobedu Dinamika u Novom Pazaru.

– Igramo protiv ekipe koju odlično poznajemo i sa kojom su svi dosadašnji dueli ove sezone bili kvalitetni i interesantni. Dovoljno smo motivisani jer od ove utakmice direktno zavisi ko će ove sezone zauzeti treće mesto u grupi B. Jakom i kolektivnom igrom sigurno možemo do pobede i do pozitivnog završetka sezone. rekao je Veličković. 

Dinamik Vip pej sa ponosom može da istakne da je svoj sportski sektor pojačao zvučnim imenom – Mirko Pavlović je novi sportski direktor kluba sa Dorćola. Decenijsko iskustvo koje gospodin Pavlović ima na poslovima sportskog direktora u klubovima regiona, biće dragoceno za dalji razvoj našeg kluba.

– Sa velikim zadovoljstvom prihvatio sam ulogu sportskog direktora KK Dinamik. Velike ambicije i ciljevi uprave kluba su se poklopile sa mojim. Dinamik će sa sigurnošću nastaviti da bude konkurentan u regionu, a ujedno će omogućiti mladim i perspektivnim košarkašima prevashodno iz Srbije da maksimalno poboljšaju svoj razvoj u našem programu. Akcenat u bližem vremenskom periodu će biti na još kvalitetnijem razvoju mlađih selekcija. Uveren sam da ću, na odličnim temeljima koji su već postavljeni, zajedno sa timom saradnika od Dinamika napraviti klub u kojem će se formirati igrači za vrhunske evroligaške i NBA domete, poručuje Pavlović

Foto: Dinamik

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter