0
Košarka

SVE JE POZNATO: Ovo su parovi i raspored polufinalnih deula plej-ofa Superlige

Objavljeno: 27.05.19 u 19:16

Kolo pre kraja ligaškog dela Superlige poznati su polufinalni parovi plej-ofa.

Polufinalna serija igraće se na dve pobede, a prednost domaćeg terena u prvoj i majstorici imaće prvoplasirane ekipe iz grupne faze.

Crvena zvezda poslednje kolo u grupi A dočekuje sa maksimalnim učinkom, pa će tako na parketu dvorane ‘Aleksandar Nikolić’ ugostiti Megu, koja je bila drugoplasirana u grupi B. Crno-beli su imali identičan učinak kao ‘večiti’ rival, pa će u prvom meču dočekati ekipu FMP-a.

Seriju otvaraju crveno-beli i Mega, 2. juna, dok će prva utakmica drugog polufinalnog para biti na programu dan kasnije. Potom će u drugoj rundi Mega biti domaćin 4. juna, dok će se dan kasnije igrati utakmica u Železniku. Eventualne majstorice igraće se 6, odnosno 7. juna.

Početak finalne serije koja se igra na tri pobede zakazan je za 10. jun, dok bi sve najkasnije trebalo da se završi 20. juna, kada bi na programu bila majstorica. Serija za treće mesto počinje 11. juna i igra se na dve pobede. Trofej u ovom takmičenju brane košarkaši Crvene zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter