3
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka ABA League season 2017-2018 Crvena Zvezda v Cibona (Zagreb) Milko Bjelica (L) and Marin Rozic Beograd, 12.03.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PROBLEM MANJE ZA ZVEZDU: Postignut dogovor sa Milkom Bjelicom, skinut BAT!

Objavljeno: 27.05.19 u 13:37

Milko Bjelica i Crvena zvezda postigli su dogovor, pa BAT više nije problem, te će crveno-beli bez problema moći da registruju pojačanja koja će stići na Mali Kalemegdan tokom leta.

Bjelica je tužio Crvenu zvezdu zbog duga od nešto preko 200.000 evra, a kako je potvrđeno HotSportu crveno-beli i nekadašnji krilni centar kluba sa Malog Kalemegdana postigli su dogovor o dinamici isplate spornog dugovanja.

Tako će Zvezda Bjelici tu sumu isplatiti u nekoliko rata, dok je ovim sporazumom skinut BAT pa smetnji u dovođenju novih igrača neće biti. 

Zvezdu u narednom periodu očekuje završnica Superlige Srbije, nakon čega će uslediti formiranje sastava koji će predstavljati klub u Evroligi.

 

 

 

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter