1
Košarka

FOTO: KK Budućnost VOLI

MORNAR SE VRATIO U ŽIVOT: Barani deklasirali Budućnost i zakazali majstoricu

Objavljeno: 27.05.19 u 22:16

Ko je ovosezonski šampion ipak će biti odlučeno u ‘Morači’.

Nakon veoma dobre igre u trećem duelu, ekipa iz Bara je to uspela da ponovi izbori se za majstoricu, koja je zakazana za dva dana u Podgorici.

Pre svojim navijačima, Mornar je uspeo da slavi sa 94:76 (18:25, 26:14, 29:20, 21:17), te je tako ostao u trci za odbranu trofeja. Krajem prvog poluvremena domaća ekipa stigla je do prednosi koju je uspela da održi i sačuva do samog kraja, a gosti su dostojan rival bili samo na startu meča.

Najefikasniji u sastavu Mornara bio je Strahinja Mićović sa 24 poena, Rebić je ubacio 16, Jelenić 13, Luković 12, a Mugoša jedan manje. Jedini raspoložen u sastavu Budućnosti bio je Francuz Edvin Džekson, koji je ubacio 26 poena.

Peta utakmica, koja će odlučiti šampiona zakazana je za 29. maj u ‘Morači’, a trofej brane Barani koji su prošle sezone osvojili prvi u istoriji…

0
0

1 Komentara

  1. Ma opet ih navijaci gadjali i vredjali i pljuvali i opet vredjali Repesu(iako nije tu) hehehehe napred Barani braco delije su uz vas sad ce Bokan da trazi od Mila da se ponisti finalna serija

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter