0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Igokea/Nenad Vuruna

VELIKA TRAGEDIJA: Preminuo mladi košarkaš Igokee!

Objavljeno: 26.05.19 u 16:36

Nove tragične vesti iz regiona stižu ovog vikenda.

Nakon što je juče život u saobraćajnoj nesreći izgubio Miroslav Aksentijević, trener odbojkašica Spartaka iz Subotice, a danas je borbu za život izgubio mladi košarkaš Igokee Srećko Forcan.

Šesnaestogodišnji košarkaš je proveo u komi nekoliko dana, nakon saobraćajne nesreće nadomak Laktaša, kada ga je dok je vozio bicikl, udario automobil.

Klub iz Aleksandrovca se oglasio saopštenjem ovim povodom.

– Danas oko podne je prestalo da kuca srce našeg Srećka Forcana, koji je imao saobraćajnu nesreću pre nekoliko dana. Borio se danima sa teškom zdravstvenom situacijom nakon saobraćajne nesreće, u kojoj je stradao vozeći bicikl. Njegovi drugovi iz kadetske selekcije našeg kluba su danas osvojili titulu prvaka BiH, ali radosti nema. Svi u klubu smo u neverici da se nešto tako desilo i da naš, uvek nasmijani Srećko, nije više sa nama. Srećko je bio najbolji momak, primeran, talentovan… reprezentativac. Počivaj u miru – stoji u saopštenju Igokee.

Datum i mesto sahrane Srećka Forcana će biti naknadno saopšteni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter