0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ PRED DINAMIK: Verujem da ćemo opravdati ulogu favorita

Objavljeno: 25.05.19 u 10:59

Košarkaši Mega Bemaksa u nedelju 26. maja od 20 časova nastavljaju takmičenje u Superligi kada će u hali „Mega Factory“ u Beogradu dočekati Dinamik u okviru 9. kola takmičenja. Megu očekuje verovatno ključni meč u borbi za plasman u plej-of i ukoliko zabeleže pobedu, uz povoljne rezultate bi mogli već u nedelju da obezbede plasman u plej-of.

Ulaz na meč će biti slobodan sa besplatnim kartama koje će moći da se preuzmu na ulazu hale na dan utakmice od 19 časova pa do početka meča.

Trener Mega Bemaksa Dejan Milojević izjavio da veruje da će ekipa u nedelju opravdati ulogu favorita:

– U nedelju dočekujemo ekipu Dinamika u verovatno ključnom meču za plasman u plej-of. Dobro smo reagovali posle poraza u Novom Pazaru i protiv Slobode pružili dobru partiju bez većih padova u igri tokom svih 40 minuta. Dinamik ima kvalitetnu ekipu, ali verujem da ćemo u nedelju opravdati ulogu favorita, i uz agresivnu odbranu doći do pobede i ostvarenja našeg cilja, a to je plasman u plej-of, izjavio je Milojević.

Posle osam odigranih kola Superlige, Mega Bemaks je na 2. mestu sa pet pobeda i tri poraza dok Dinamik ima skor 4-4. U poslednjem susretu ove dve ekipe u 4. kolu, Mega je slavila na gostovanju sa 85:102.

Krilo Mega Bemaksa Edin Atić je istakao da je potrebno da ekipa odigra timski i nesebično kao u prethodnom kolu:

– Dinamik je kvalitetna ekipa, ne smemo ući u utakmicu olako. Moramo da nametnemo naš ritam igre, sa jakom i čvrstom odbranom. Znamo da sa pobedom verovatno rešavamo pitanje plasmana u plej-of i to će nam sigurno biti dodatna motivacija. Ukoliko odigramo timski i nesebično kao protiv Slobode, verujem da pobeda neće doći u pitanje, izjavio je Atić.

Utakmica 9. kola Superlige između Mega Bemaksa i Dinamika je zakazana za nedelju 26. maj od 20 časova u hali „Mega Factory“ u Beogradu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter