0
Košarka

FOTO: STARSPORT

SRBIJA JE OVO ČEKALA: Jokić oblači dres reprezentacije!?

Objavljeno: 23.05.19 u 13:01

Košarkaška Srbija sa nestrpljenjem očekuje odluku Nikole Jokića hoće li ili ne obući dres reprezentacije na Mundobasketu u Kini, a nezvanični odgovor smo dobili.

Nikola Jokić još javno nije rekao hoće li ili ne igrati za reprezentaciju Srbije na predstojećem Mundobasketu u Kini. Ipak, kako ‘Maxbetsport’ saznaje centar Denvera će se u julu staviti na raspolaganje selektoru Aleksandru Đorđeviću.

Naime, do informacije se došlo preko Nikolinih školskih drugara iz Ekonomske škole. On je njima ovu informaciju dao na proslavi pet godina mature u jednom restoranu u Somboru. Školski drugovi su se obradovali na odgovor Jokića.

Sada bi trebalo sačekati da Nikola Jokić istu vest potvrdi medijima. Nema sumnje da će sa njim naš tim izgledati moćno, pogotovo ako se zna da će dres sa nacionalnim grbom sigurno nositi Miloš Teodosić, Boban Marjanović, Bogdan Bogdanović, Nemanja Bjelica, Nemanja Nedović, Nikola Kalinić, Vasilije Micić i drugi…

Sigurno, sjajna vest!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter